En trygg och säker skorsten som passar ditt hus

ADE Installationer kan förse dig med en ny skorsten som är anpassad till ditt hus och din eldstad. Välj en skorsten i stål, en blockskorsten i pimpsten eller en klassisk murad tegelskorsten. Vi hjälper dig till en lösning med maximal prestanda som smälter bra in i din boendemiljö.

Skorstenar i stål – DW VISION

Vi erbjuder försäljning och installation av DW VISION – en snygg stålskorsten av toppkvalitet som självklart uppfyller alla lagkrav.

Du får en ny skorsten i syrafast, rostfritt stål med utmärkt prestanda som vi anpassar till dina unika boendeförhållanden. Skorstenen är moduluppbyggd med flera tillbehör, vilket ger stor flexibilitet. Du kan få skorstenen i valfri färg. Stålskorstenens isolering mellan inner- och yttermanteln ger en tillförlitlig ny skorsten med bra drag i.

 

Läs broschyren med fakta och inspiration om DW VISION.

Blockskorsten i pimpsten

En blockskorsten ger mycket hög säkerhet och flexibilitet. Den kan till exempel anslutas till en öppen spis, braskamin, kakelugn eller värmepanna. Du kan även ansluta flera eldstäder till samma skorsten, till och med om eldstäderna finns på olika våningsplan.

Skorstenen är uppbyggd av moduler som vi fogar samman till en pålitlig skorsten som håller i längden.

Ny skorsten

Murade skorstenar i tegel

ADE Installationer kan även hjälpa dig att mura en tegelskorsten. Vi har lång erfarenhet av murningsarbeten och flera referensprojekt att visa. Du får en klassisk skorsten och många års problemfri drift framför dig.

Ny skorsten murad